Lördagen

Lördagskvällen bestod av min nya skjorta, nytt nagellack, tre grabbar, brädspel, tv-spel samt en snabbvisit på ett av kårhusen. Jag konstaterade att det var första gången den här terminen jag var ute på campus, så nu var det på tiden. Sjukt bra kväll med massa awesome dans.
 
 
 
 
 

Fynd på Kupan

Efter en tripp till Ersboda och Kupan så kom vi hem med detta fynd för 20 kr. Sitter nu och lyssnar på julmusik och längtar efter att få göra lägenheten julfin. För att inte tala om att julbaka, köpte faktiskt saffran idag.
 
 
 
 

Work in Vasa

Under onsdagen, torsdagen och fredagen var jag och 4 medarbetare i Vasa och representerade Umeå Universitet på Know How-mässan. Dagarna bestod bland annat av en gungig färjresa över Bottniska Viken (vilket inkluderade ett toalettgolv), god middag, nyfikna prospektiva studenter, bastu och ansiktsmask, utbildningskatalogen, klorerat dricksvatten, hotelnätter, grisar och finska, så klart. 
 
Jag lyckades med konsten att inte ta en enda bild under dessa dagar, guldstjärna till mig.
 
 

cravings

Denna klänning är to die for alltså. Jag vill ha den nu med detsamma! Synd bara att man inte riktigt har den rätta budgeten som student, 660 kr känns lite saftigt för en klänning, även om den är världens finaste. 
 
 
Klänningen hittas här.
 
 

Dumb Ways to Die

 
 

Lördagen

En riktigt bra lördag består av fika med en fin vän, stanmys med en pojkvän, skapa julfigurer av cernitlera, god middag med ett par glas vin och mys i soffan framför tvn. 
 
 
 

Finskjortan på

För ett tag sedan beställde jag hem ett par skjortor och en tröja som jag inte visat upp ännu. Här är tröjan och en av skjortorna, jag är verkligen inne i en skjortor-med-snygga-kragar-period.
 
Ljuset suger stenhårt och gör inte plaggen rättvisa på långa vägar. Tröjan är iaf ljusbeige och skjortan transparent vit med guldiga nitar.
 
 
 
 

Bra fredag

 
 

Muffins med chokladbitar och hallon

Igår bakade jag muffins som blev rätt goda, om jag får säga det själv. 
 
 
Jag hittade receptet på nätet och sparade ner det i ett dokument, trodde jag. Dessutom märker jag nu att länken inte blivit sparad i mina favoriter, såååå.. ni får inget recept.
 
Update: Här är receptet. Det står 150 gram choklad i receptet men jag använde 50 gram vit choklad, 50 gram ljus choklad samt en hög hallon. Det blev dessutom typ 17-18 muffins för mig, alltså några fler än i receptet.
 
 

Äntligen nya glasögon

Nu har mina nya glasögon äntligen kommit. Än så länge går jag omkring och är rätt yr, antar att det tar ett tag för ögonen och kroppen att anpassa sig till de nya styrkorna på glasen. Huvudvärken efter att ha suttit vid datorn har iaf redan försvunnit, så himla skönt.
 
Bjuder på sex, fullt normala, angelicor i de nya brillsen.
 
 
 

Gabrielle Aplin

Lyssnar in mig på denna tjej. Berörd.
  
 
 
 

Pappa-och-syster-besök

Pappa och syster har varit på besök i helgen och det har varit hur mysigt och bra som helst. Det har spelats spel, lagats god mat, ätits massa godis, nördats iPhone-spel samt fikats på Café Göteborg. Synd att min bror inte kunde följa med dock.
 
 
 
 
 
 

Umeågalan 2012

Jag hade den stora turen att bli bjuden på Umeågalan och det är jag oerhört tacksam för, för jäklar en sån bra dag det var, för att inte tala om kvällen.
 
Akt 1 mitt på dagen började med föreläsare Alf Rehn och Laila Bagge där Sverker Olofsson var moderator samt Mikael Tornving (så sjukt rolig man) pausunderhållning. Dessutom bjöds vi på riktigt god lunch.
 
Akt 2, själva galan, ägde rum på kvällen på Nolia. Men innan det var vi och alla huvudpartners för galan bjudna på Allstars för fördrink, snittar och mingel. I bussar skeppades vi bort till Nolia för att även där få ett glas i handen och mingla, samt fotas på röda mattan. Middagen bestod av trerätters (så otroligt god mat, förutom efterrätten som inte alls föll mig i smaken) och gott att dricka, bra sällskap, underhållning i form av bland andra September. Konferenciererna var Anki Edvinsson och Mikael Tornving och bara dessa två hade varit underhållning nog.
 
En riktigt riktigt trevlig kväll!
 
 
 

Baileys är vilse

Vår honkatt Baileys försvann från Nydalahöjd i Umeå lördagen den 3:e november, alltså för 3 dygn sedan.
 
Hon har en märkning/tatuering i ena örat (id.nummer S889N). Hon är oftast väldigt social och kommer när man visslar på henne. Hon älskar att hoppa upp på folks axlar.
 
Hon har inatt (natten måndag mot tisdag) setts kring Mariehemsvägen 39. Hon var tyvärr inte där imorse när jag letade, så hon kan ha rört sig en bit till.
 
Sprid gärna detta vidare så att folk som stöter på en vilsen katt verkligen förstår att hon är bortsprungen och inte bara social.
 
Har du sett/tror att du kan ha sett henne så ring 073-5844487 så fort som möjligt.
 
 
 
 
 
 

Helgens okej vs. inte okej

Helgens inte okej:
 
- jag har fått skavsår
- vår katt Baileys har inte kommit hem sedan i lördags
 
 
- massa regn och blöta fötter i fredags
- hittade en fin skjorta på nätet men blev för snål så köpte den inte
 
Helgens okej:
 
+ gick på stan och såg skjortan på rea, blev min för 50 kr
+ fått hem ett par andra skjortor jag köpt på rea över nätet
 
 
+ varit hos optikern och testat syn samt kollat ut bågar
+ mamma har varit här på besök
+ fikat på café Göteborg
 
 
+ ny duk, kuddar, lykta samt badrumsmatta från Hemtex
+ blev bjuden på middag i lördags
+ gjort hemmagjorda langos
 
 
+ vunnit TP-spelande
+ två snygga halsband blev mina för 20 kr styck
 
 

RSS 2.0