Nagellack

Om man bortser från mina trasiga nagelband och det faktum på att jag är sämst på att måla nagellack och därmed målat mer utanför än på själva nageln så tycker jag det blev rätt bra. Gillar kombon svart och rött; hade den på en fest där jag var klädd efter rocktema.
 
 
 

Computer cat

Det är omöjligt att ha Smirre i knät när man pluggar. Han sitter konstant och försöker hoppa upp på datorn.
 
 
 
 
 
 

Vårtecken

I lördags var jag och pojkvännen ut på Ersboda (för att kolla på bilar!!) när vi såg detta:
 
 
 
 
 

angelica 5 år köper glass

(Har försökt 20 gånger men det går inte att vända på bilden)
 
 
 

BFFS

Det verkar som att Whiskey har accepterat Smirre på riktigt nu.
 
 
 
 

Hej då världen

 
"Till seminariet på måndag ska ni ha läst kapitel 1-9. Hela boken alltså, men det kändes mindre att skriva ut kapitlen".
 
Det fick vi höra på introduktionen igår. Japp, om en vecka ska vi alltså ha plöjt igenom en hel bok. Utöver detta så läser vi ju en till kurs där vi även där ska läsa en hög med text inför seminarium. Insane. 
 
 

Key Lime Pie

I påsk så gjorde jag och pappa en Key Lime Pie efter ett recept vi hittade på burken med kondenserad mjölk. Den blev god, men inte ritkigt som jag väntat mig. Så, i fredags så testade jag att göra en annan version av pajen, och jäklar så gott det blev. Det receptet hittate jag i Leila Lindholms bok "One More Slice". I hennes recept står det inget om att man ska ha kanel i pajbotten men jag hade i lite ändå eftersom jag tyckte det var så gott med kanel i då vi gjorde pajen i påsk.
 
Dessutom så fick jag en chans att använda mina nya små pajformar. iPhonen förstör färgerna rejält, de ska vara babyfärger, sånadär riktigt söta, lena och lätta färger, men det syns inte riktigt på bilden. Även fyllningen i pajen har blivit knallfärgad, den ska ju också vara sådär fint ljusgul.
 
 
 
 

Smirre

Ända sedan Baileys sprang bort så har Whiskey verkat väldigt ensam och sett ut att vara både deprimerad och rastlös. Nu har vi varit i kontakt med Djurskyddet och tagit en katt därifrån. Win-win situation liksom. Vi får en söt kattkompis till Whiskey och den katten får ett mycket bättre hem än där den tidigare bodde.
 
Det tog några morr och fräs för Whiskey att acceptera sin nya familjemedlem, men nu går det hur bra som helst och de busar till och med tillsammans.
 
Så, säg hej till Smirre (Smirnoff), den 21 veckor gamla katten, som ironiskt nog är kusligt lik Whiskey.
 
 
 
 
 
Den sista bilden är så söt. Jag vaknade en morgon av att han låg och sov på sängbordet bredvid mitt huvud, men hade tassarna på sängen.
 
 

Nya golv

Väl tillbaka i Umeå så var det första jag gjorde (tillsammans med pojkvännen såklart) att flytta in alla våra möbler in i vardagsrummet. Det behövde bli helt tomt i hall, kök och sovrum så att golvläggarna kunde få göra sitt jobb. Nu är allt klart och vi har gråa golv. Nytt men spännande.
 
 
 
 
 

Jordgubbar med smält choklad

Jag hade turen att få äta jordgubbar med smält choklad hela två gånger när jag var nere i Sundsvall. För er som inte känner mig; jordgubbar är det absolut bästa i hela världen, på andra plats kommer choklad. Jag tror inte att ni någonsin kan förstå hur extremt mycket jag älskar kombon av dessa två.
 
 
 
 
 
 

Färgskillnad

Efter att i påsk ha suttit ute och solat, iklädd jacka och halsduk så har jag fått en väldigt snygg (!) färgskillnad på ansikte och hals. Denna bild togs två dagar innan jag åkte tillbaka till Umeå, vilket innebär att skillnaden nu, efter ytterligare två dagars solande, är ännu större.
 
Får bära polotröjor fram till sommaren, haha.
 
 
 

Utomhusmys

I påsk har det blivit många dagar ute på gården i en solstol eller i den fina "snösoffan", så himla skönt. Vi har även grillat hamburgare och fikat gott.
 
 
 
 

Godislandet

Vart man än vände sig i mammas lägenhet så fanns det godis. Som att inte allt detta vore nog så fick jag även ett eget påskägg av mamma, likaså ett av mormor och ett av min morbror + familj. Man kan tro att jag ätit godis så att det står ut genom öronen på mig, men jag har faktiskt sansat mig, tro det eller ej.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skotertur

Hela påskhelgen har bjudit på hur fint väder som helst, strålande sol och plusgrader. Jag har hunnit bli brun också, det är det bästa. Men till saken.. för någon dag sedan så drog jag, pappa och syster ut till Ljustorp och åkte skoter  i finvädret. Det var många år sedan sist så det var verkligen på tiden.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0