Min födelsedag - del 2

Jag har haft världens bästa födelsedag, trots att jag legat nerbäddad med världens förkylning. Hela min morgon och förmiddag var full med paket och överaskningar, som ni kan se i inlägget under detta. Utöver detta så säger min pojkvän, när han kommer hem, att han har bokat bord på Victoria (typ den finaste restaurangen i Umeå).
 
Jag samlade krafter och släpade mig till bussen för att åka ner till restaurangen, och gud så värt det var. Så himla god mat. Vi åt trerätters där förrätten bestod av 5 olika små rätter som smakade hur gott som helst. Varmrätten var vildsvin gjort på två sätt och efterrätten var äpple i form av pannacotta, friterat äpple, äppelsorbet och något skum som smakade vanilj. Nu sitter jag hemma och håller på att spricka av mättnad. Det var så otroligt mycket mat och så jäkla gott.
 
Som att inte detta (te, choklad, armband, två par örhängen och trerätters på finrestaurang) vore nog från min pojkvän så står ett kuvert lutat mot mitt glas på restaurangen när jag kommer tillbaka från badrummet. I kuvertet är det ett kort som säger att jag får byta kortet mot en resa + boende. Jag har alltså fått en resa. Helt sjukt. Hur många gånger jag än säger det så förstår jag inte. EN RESA?!! Världens bästa pojkvän.
 
En lycklig tjej ska krypa i säng och kurera sig nu.
 
 
 
 
Lite småusla bilder, I know. Men det var rätt mörkt och jag hade endast iPhonen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0