Cake pops

Till fredagsfikat på jobbet så gjorde jag cake pops. Denna gång bestod fyllningen av ett paket ballerina mint samt ca 50 gram Philadelphia och doppades sedan i vit samt ljus choklad som dekorerades med fyra sorters strössel. De blev mycket uppskattade.
 
Just det.. sist jag gjorde cake pops så blev de rätt tunga och föll av pinnen, då fick de bli stående med bollen mot marken (som på bilden nedan). Men nu gjorde jag så att jag tog chokladtäcket i två etapper. Först gjorde jag som på bilden, alltså täckte undersidan med choklad och lät det stelna. Sen när jag doppade hela bollen i choklad så satt den fast bra på pinnen eftersom den stelnade chokladen bildade som ett stöd under bollen och höll den på plats.
 
Receptet hittade jag på denna underbara blogg.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag glömde faktiskt att fota mina cake pops innan jag tog med dem till jobbet, så jag fick göra det när jag kom hem igen, med de som inte blev uppätna på fredagsfikatt. Därav bara tre sorters dekorationer på bilden.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0