Operation av visdomstand

Igår fick jag min visdomstand bortopererad. Efter fem års väntan var det verkligen på tiden, så fruktansvärt mycket besvär som den gett mig. Jag är så jäkla stolt att jag tog mig igenom hela operationen utan en enda tår, och att jag faktiskt gick dit, för tro mig, jag var väldigt nära på att "försova mig". Är det något jag inte klarar av så är det sprutor och tanken på att att få fyra sådana intryckta i munnen gjorde mig livrädd. Men som sagt, jag tog mig dit och jag överlevde, trots sprutorna, det höga ljudet av sågen/borren samt känslan av ditt eget blodsplatter i hela ansiktet när de var och grävde i munnen.
 
Dock kan jag knappt öppna munnen av smärtan som kom nu efter operationen. Tur att jag har fått stark smärtlindring att knapra i mig, annars hade jag nog gått under. Min föda består av soppa, soppa, mera soppa och glass, ungefär. Pannkaka i små bitar gick rätt hyffsat också faktiskt.
 
 
 
 
Roliga bilder på min mat? NEJ! Jag vet!! De är ungefär lika roliga som det är roligt att äta samma mat hela tiden, alltså inte alls.
 
Till något roligare. Jag har sagt det förr och säger det igen: JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA. När jag ligger i soffan och har som mest ont så knackar det på dörren. Då är det ett blombud som min mamma har skickat upp. Det är hur fina blommor som helst och jag blev så himla glad av den färgglada buketten. Nu när jag vet att någon tänker på mig så känns det lite bättre iaf.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0